În graba pentru statistici una din greșelile frecvente ale unui alergător amator este să nu acorde atenție (și) micilor detalii. Când alergăm mai multe ore hidratarea poate face diferența. Nu mă refer la ce dăm corpului prin lichide. E simplu. Consumăm suplimente, avem extra energie, bem apă, asigurăm hidratarea corpului și mașinăria funcționează fără rateuri.
Vreau să cred că sunt un alergător de anduranță. Investesc zeci de ore în alergăceală, mai ales pe trasee montane. Este adevărat. Maratonul este astăzi o distanță accesibilă pentru mine. Atunci când deseori apare la orizont anduranța, hidratarea exterioară ne poate feri de accidentări. Și vom fi gata să luăm startul în câteva zile la o nouă aventură.
O soluție accesibilă la această problemă am descoperit-o înaintea alergării prin
dm drogerie markt acum vreo zece ani. Pe atunci când nu le puteam lua online sau din mall. Inițial importate de un SRL din Timișoara, produsele
dm erau distribuite prin diverse mici magazine de produse naturiste. Așa cum procedează diverse francize din vest noile piețe de desfacere.
Și azi, de mai bine de un deceniu, rămân consumator frecvent al unor produse
Balea, marca producătorului german. Mai ales pentru recuperare. Folosesc geluri și creme pentru masaj. Azi avem libertate. Putem intra în orice magazin sau pe
site-ul lor pentru diversitate. Scriu despre acest produs, poate fi soluția potrivită pentru provocările din fiecare zi.
Ca alergăcios, folosesc și azi cu prioritate
Balea Vaseline pentru a-mi asigura buna hidratare a corpului, mai ales a tălpilor. Reprezintă recuperarea rapidă a diverselor urme lăsate de pașii de anduranță. Este un accesoriu indispensabil din echipamentul meu de alergăceală. Indiferent de marcă, nu ezita. Profită de avantajele hidratării, soluția este foarte accesibilă.
De ce
Vaseline? Pai în primul rând, mdaa, hidratează bine pielea. De la tălpi, degete, coate, la genunchi, călcâie. Putem aplica o cantitate suficientă pe zona afectată sau pe cea pe care o vrem protejată.
Vaseline protejează și împotriva iritațiilor pielii și a mâncărimiilor, astfel că o folosesc în zona inghinală sau a sfârcurilor. Sunt probleme des experimentate de alergători.
În zile călduroase frecarea de echipamentul tehnic sintetic poate cauza sângerări sau iritații eroice. Produsul poate fi folosit (și) ca unguent pentru buzele uscate sau crăpate. Mai poate fi util ca demachiant, highliner, bază de amestec pentru farduri, sau ca protecție împotriva petelor la vopsirea părului, la rădăcina părului, la tâmple, ceafă sau urechi.
Vaseline poate fi o soluție optimă atunci când secrețiile nazale își fac de cap iritând zona nasului, deasupra buzelor, mai ales când deja apar coji și semne de rană.
Vaseline poate fi folosit cu succes pentru protejarea cuticulelor la degete. Deseori, după tăierea unghiilor, la colțuri apar iritații care la frecarea cu ciorapul, pot favoriza apariția bătăturilor.
Soluția poate fi folosită și sub duș cu amestec de sare de baie. Va da o finețe pielii mai ales că nu astupă porii. Un articol interesant poți citi (și)
aici. Produsul este astăzi foarte accesibil, prin rețeaua de magazine
dm. Același produs cu aceeași calitate îl găsești și în străinătate și costă cam la fel, undeva la șapte lei. O investiție minimă cu beneficii maxime.
Folosesc frecvent și (alte) produse din gama
Balea Men. Calitate superioară disponibilă la prețuri foarte accesibile. Micile detalii chiar fac diferența. Confortul pașilor de alergare contează și merită investiția. Da. Astfel sunt ferit de iritații sau mici accidentări. Mai multă satisfacție pentru a mă bucura de fiecare aventură în pași de alergăceală.
Citeşte și articolul...