alergaceala.ro

Culori de toamnă
alergaceala.ro
alergaceala.ro

adidas Runners Bucharest ...comunitatea oamenilor veseli în pasi de alergare joia în București
10.01.2019
Începutul verii lui 2018, atunci când majoritatea au în planuri şi în gând vacanţa şi vizitele relaxate la mare, o dată cu colaborarea începută cu Groupe Renault sub interesanta deviză Move Your World Forward eu am cedat marea cu ale ei valuri înspumate alintată de pescăruși zgomotoși în favoarea capitalei.

alergaceala.ro

Evident... un factor major pentru care am ales capitala, chiar şi în defavoarea Timişoarei a fost deschiderea pentru alergăceala competiţională, accesul la competiţiile sportive şi apropierea de aeroport deschizând noi oportunităţi prin vecini par avion.

Zis şi făcut, eram deja în Bucureşti "pescuind" deja crosurile de la început de iunie, unul câte unul. Dar... vroiam şi alergăceală de grup. Am cochetat în zilele de marţi câteva săptămâni cu 321sport şi programul de începători #dela1la21, dar nu îmi găseam locul, alergam prea tare şi prea mult pentru sesiunea abia începută de ei pentru pregătirea cu targetul din octombrie.

Personal am intrat în jocul adidas Runners cu ocazia lansării campaniei Run For The Oceans în 26 iunie 2018 cu start în mod excepţional marţea de la Funky Lounge Herăstrău. A fost startul alergărilor mele de grup cu adidas Runners Bucharest, o comunitate în care, întotdeauna te vei putea alătura și tu... vei găsi alergători care să alerge în ritmul tău sau... să ţii tu cu ei de la start un ritm predefinit. Sunt mândru... am contribuit şi eu la cei peste 21.000 de kilometri, doar în România la acea campanie... o diferență globală, prin pași mici!

alergaceala.ro

Auzisem şi de grupul lui Alexadru Corneschi care era destul de fresh, susţinut de adidas, ba chiar era interesant conceptul... comunitate... cu un nume poate generic, dar interesant... adidas Runners Bucharest.

alergaceala.ro

Apropo... Știai că o pereche de pantofi UltraBOOST Parley este realizată din aproximatix 11 sticle de plastic interceptate înainte ca acestea să ajungă în ocean? Da... poate fi o informaţie bună să îţi dea boost să ieşi la o alergăceală prin parc seara, înainte de apus. Aveam mai apoi ocazia... săptămânile ce au urmat... să şi alerg cu ei... căci da... la aceste evenimente ţi se pot furniza la cerere încălţăminte de alergare cu împrumut pentru acea sesiune de alergăceală.

alergaceala.ro

adidas Runners este gândită ca o mișcare de alergare globală lansată în orașe-cheie din întreaga lume, care își propune să îi energizeze, sprijine și să îi unească pe pasionații de alergare din întreaga lume. Cel puţin aşa se anunța într-un comunicat oficial la început de septembrie 2017 citit de mine prima oară prin intermediul 4run.ro aici. Hmmmm, sună deja interesant.

În București, sesiunile de alergare sunt conduse de căpitanii Anca Bucur și Alexadru Corneschi. Fotografiile sunt asigurate de maeștrii fotografi Marooni şi Bianca. Mulţumim de asemenea Roxanei şi Lizei și celorlaltor fete pentru asistenţă la fiecare ediţie.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

Pe lângă sprijinul echipei adidas Runners și al comunității locale de alergare din București, cei care aleargă se pot conecta cu atleți din alte orașe din lume prin aplicația Runtastic, să primească premii pentru progresele înregistrate și să participe la evenimente dedicate exclusiv membrilor, atât la nivel local, cât și mondial. Suna şi mai interesant... mai ales că eram din mai 2015 un utilizator de Runtastic.. dar am şi experimentat apartenența asta atât la bulgari cu cei din adidas Runners Sofia cât şi la turci cu cei de la adidas Runners Istanbul.

adidas Runners este o comunitate deschisă oricui își dorește să adauge un strop de distracție în programul zilnic de mişcare... în pași de alergare.

alergaceala.ro

În fiecare zi de joi a săptămânii, pasionații de alergat își dau întâlnire la cafeneaua Tete-a-Tete din parcul Herăstrău, la ora 19:00, de unde vor începe alergările... locația dispune printre altele de vestiare unde îți poți lăsa eventualele bagaje.

De azi, 10 ianuarie 2019 pe o vreme de poveste sub fulgi jucăuși de nea... albi și pufoși... ce se alintau sub pașii de fugă... am reînceput un nou an... o nouă sesiune prin care vom experimenta bucuria alergării alături de prieteni vechi şi noi... cel puțin în fiecare seară de joi, indiferent de vreme.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

Descrierea comunităţii este simpatică... sună cam aşa... adidas Runners Bucharest nu este un club de sport obișnuit... este întâlnirea pe care ai așteptat-o săptămâni întregi... este grupul tău de prieteni care te motivează să continui și să rămâi în top. Nu este vorba doar despre a alerga... ci (şi) de a te îmbunătăți.

adidas Runners communities are now available in our app! Join a community in your area and participate in events to win prizes and level up!


Este ceea ce ai căutat... ca masajul care doare și ajută în același timp... ca genunchii șubrezi pe care nu i-ai mai simțit astfel de mult... ca durerea care face atât de bine... ca petrecerea binemeritată – la care tu te numeri printre invitați. Acesta este primul pas pentru a îți crea povestea de succes... iar tu... Poți reuși. Iar noi te vom ajuta.

Nu mă crede pe cuvânt, hai o dată... s-ar putea să îţi placă... să îţi schimbe complet părerea despre alergare şi să îţi faci prieteni noi cu care te vei întâlni mereu pe traseele de alergăceală competiţională.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

Înscrierile pentru oricare din cele patru distanţe... 3K, 5K, 8K sau 11K în Runtastic sunt necesare pentru a gestiona eficient numărul de participanţi la fiecare ediţie. Dar alergarea monitorizată cu această aplicaţie este opţională. Totuşi, după a cincea alergare monitorizată cu succes în Runtastic la evenimentele organizate primeşti pentru sesiunile de alergare adidas Runners Bucharest un tricou personalizat adidas Runners.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

De asemenea, utilizarea aplicaţiei Runtastic în cadrul comunităţii îţi facilitează accesul la alte evenimente ocazionale pe care le organizează adidas Runners Bucharest în baza înscrierii la acel eveniment cu locuri limitate.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

Ne-am distrat fain anul trecut... am avut chiar o (a doua) energizantă petrecere de Crăciun despre care poţi citi în articolul de aici. Abia aştept să ne (re)vedem la o nouă porţie de alergăceală într-o comunitate tare faină cu oameni frumoşi şi mereu voioşi... adidas Runners Bucharest.

alergaceala.ro

Adunarea o facem în fiecare JOI la Tete-a-Tete, în parcul Herăstrău începând cu ora 19.00 ...distracția în paşi alergăcioşi indiferent de traseu sau distanţă este molipsitoare în comunitatea adidas Runners Bucharest. Vei vedea.

alergaceala.ro

alergaceala.ro

alergaceala.ro

Ne vedem acolo!


#morethanyouknow #adidasrunners #adidasrunnersbucharest #alergaceala #runinbucharest #runbucharest #runherastrau #runadidas #adidasrun #adidasparley #runfortheoceans

alergaceala.ro

alergaceala.ro
alergaceala.ro
următoarele evenimente 🏃 personale confirmate: alergaceala.roalergaceala.ro

2019.10.19 🏃alergaceala.ro  Cappadocia Ultra / CMT 63K2030+alergaceala.ro
2019.10.26 🏃alergaceala.ro  VIN' la Alergat / 12K Demisec
2019.11.03 🏃alergaceala.ro  Istanbul Marathon / 15K200+
2019.11.10 🏃alergaceala.ro  Athens Authentic Marathon / 42K300+
2019.11.17 🏃alergaceala.ro  adidas CityRun FulHam / 10K
2020.08.27 🏃alergaceala.ro  UTMB Orsières/Chamonix / OCC 56K3500+
alergaceala.ro
experiența personală ca 🏃 pace(make)r:
alergaceala.ro
2016 🏃alergaceala.ro  1h50/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2016 🏃alergaceala.ro  4h15/42K / Bucharest International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Mezza Maratona di Treviso, Italia
2017 🏃alergaceala.ro  1h45/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2017 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / Brasov International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  1h45/21K / Bucharest International Marathon
2017 🏃alergaceala.ro  4h00/42K / Maratona di Venezia, Italia
2018 🏃alergaceala.ro  4h00/42K / Gran Canaria Maraton, Spania
2018 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2018 🏃alergaceala.ro  3h45/42K / Bucharest International Marathon
2018 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon Cluj
2019 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / VW Bucharest HalfMarathon
2019 🏃alergaceala.ro  3h45/42K / Chisinau International Marathon
2019 🏃alergaceala.ro  2h00/21K / Arobs Transylvania HalfMarathon Cluj
2019 🏃alergaceala.ro  1h40/21K / Bucharest International Marathon alergaceala.ro
alergaceala.ro
recorduri 🏃 personale oficiale:
alergaceala.ro
alergaceala.ro5K / 2018.07.08 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro20'34"/ Betano 5K Night Run
10K / 2019.04.07 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro41'45"/ Uniqa 10K Bucharest
21K / 2018.05.20 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro1h30'38"/ Semimaratonul Târgoviște
21K / 2019.03.17 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro1h35'37"/ Athens Half-Marathon
42K / 2017.12.01 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro 3h35'00"/ Maratonul 1 Decembrie
42K / 2018.11.10 🏃alergaceala.ro alergaceala.ro 3h37'11"/ Istanbul 40th Marathon

Alergaceala APK Download
alergaceala.ro

susţinut în 🏃 pași de alergare:

BodyShape Transformation Gym adidas Runners Bucharest Kalenji ...by Decathlon
RoHost ...servicii de găzduire și domenii web EuroStarGaz Silvian Nectar BIO-TECH

monitorizat prin GPS în 🏃 pași de alergare:

Ionut Petcu - alerg cu Garmin VivoActive HR

citesc și recomand:

Cabral Ibaka - cabral.ro - Zâmbește, lume! ;) Zâmbet şi Sănătate Andreea Pavel - Sports, health, lifestyle Adrenallina.ro FishEye Studio - Grafica, web design si fotografie

statistici personale în 🏃 pași de alergare:

rezultate Ionut Petcu - profil ITRA Ionut Petcu ...profil Strava Ionut Petcu ...profil Garmin Ionut Petcu ...profil Runtastic Ionut Petcu ...profil Endomondo Ionut Petcu ...profil Runkeeper Ionut Petcu - profil rezultate 42km.ro

Copyright (c) 1999-2019 enJoy - Toate drepturile rezervate.
...enJoy stats! | 1.71.91012
alergaceala.ro
Vezi toate articolele publicate - Alergaceala.ro Vezi profil Facebook - alergaceala.ro Vezi versiunea de mobil - alergaceala.ro
alergaceala.ro